Een dag zonder fotografie is een dag niet geleefd!


Ik hoop dat mijn foto’s niet alleen aanspreken, maar ook voor zich spreken. Dat in mijn foto’s is terug te zien hoe ik werk, wat ik belangrijk vind en over welke kwaliteiten ik beschik. Wanneer het gaat om portretfotografie wordt in dit eerste contact de basis gelegd om voor de camera te kunnen ontspannen. Ik kom zelden mensen tegen die zonder schroom of gêne voor de camera gaan staan. Om die verlegenheid en dat ongemak te kunnen overwinnen is het belangrijk dat er een ongedwongen sfeer kan ontstaan waarin u zichzelf kunt “laten zien”. Dat is mijn verantwoordelijkheid als fotograaf. Zodat u vanuit die veilige sfeer ook werkelijk tot uw recht komt op de foto of in de reportage.


Wanneer het gaat om productfotografie of een bedrijfsreportage kunt u nauw betrokken blijven, ook wanneer u niet aanwezig kunt zijn bij de sessie zelf. Tijdens het fotograferen stuur ik digitale beelden op. U kunt op die manier op afstand meekijken en invloed uitoefenen op het eindresultaat.

Na een reportage of studiosessie worden alle beelden op een webpage geplaatst, zodat u zelf een selectie kunt maken van de te gebruiken beelden.

In Hilversum beschik over mijn eigen studio en kantoor waar ik niet alleen fotografeer maar ook presentaties geef. Ook organiseer ik cursussen in digitale beeldbewerking en colormanagement.
Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In